Vaaaaarför?!?!?!

PAANIIIIIIIIIIIIKK!

pain is pain

Igår var det träff i stockholm med ett par stycken som ska åka som utbytesstudenter. Började med lunch på Jensens böfhus. Måste säga att det var en riktigt konstig känsla att träffa alla på riktigt. Menar har pratat med många utav dom på facebook i chatten. Och där känns det som man har kännt dom hur länge som helst. Men när jag väl träffade alla så kändes det så sjukt konstigt, ahahh att se alla på rikigt, inte kunna namnen osv. Inte för att jag är den som tycker det är stelt att träffa nya människor. Men det här var fan wierd feeling. Aja pratade på där i typ 2 & ½ timme innan vi traskade vidare till Explorius kontor för att träffa Simeon som offrade en del av sin lördag för att svara på frågor vi hade och berätta lite typ. Var inte allt för många frågor, så efter det gick vi till något cafe (kommer inte ihågnamnet), var där ett tag. Sedan middag på donken med några stycken innan vi gick vidare för att spela bowling. Det gick väl sådär, tror jag vann, eller nästan, eller, typ, nästan. Vann på bäst snittscore iaf. Efter det hände inte så mycket, många drog och så även jag. Tog tåget men Linnea och Linnea så hade lite sällskap ett tag.
Undra om det här är fel sätt att blogga, låter ju som en tjej. Whatever, någon kanske uppskattar det. Sitter iallafall nu och överväger att ta min medicin i yoghurt eller vatten. För det är tyvärr så att jag lyckats drabbats av någon version av blodförgiftning, så går på pencillin från och me nu och 10 dagar framåt. Pillrena är av någonsorts monster storlek och är omöjliga att svälja, 1g stora! Så tuggar på dom, och det, är bland det värsta jag gjort. Fy fan så det smakar.
Ni får en bild så att ni får en bättre uppfattning:

1.0


KILL ME

Försöker skriva labbrapport, tyvärr så är Kemi B tråkigaste ämnet i världen. Sätter mig och tittar igenom youtube isället :D

SUUUUUUPER BOWL!

Sitter och tittar på house och väntar på att Super Bowl ska starta. Ligger igentligen inte i mitt instresse att se amerikansk fotboll, men bangar inte på att tillsammans med över 100 000 000 andra amerikaner + massor av andra från hela världen, och se ett utav världens största idrottsevenemang. Så ska gå och fixa lite läsk och popcorn och bänka mig framför datorn. Hinner nog käka en påse eller två innan det ens börjar, lol. Börjar ju trots allt inte förnsen 00.30 :/ kommer nog vara lagom pigg imorgon i skolan, men det är ju fan en merit (ska berätta om mitt merit system någon gång när jag har tråkigt)
Aja, cyaaa

hur orkar man blogga igentligen? :/

Okej, så nu ska jag börja bloggarå. Jag som brukar sitta och skratta åt folk som bloggar och men ingen tittar på den. Och nu är jag här själv :/ aja, vet iaf att jag kommer ha en minst en trogen läsare, MAMMA. För tanken med det här är att jag ska skriva här under mina 10 månader i USA som utbytesstudent, och sedan kunna blicka tillbaka vad jag faktiskt gjorde när det sen är över :(
-
För någon gång i Augusti lämnar jag allt här i Sverige för att istället bo med en familj någonstans i det stora USA i 10 månader. Som det ser ut nu letar dom hostfamily i West Central som jag förövrigt inte har en aning om vilken del det är.
-
Undra om det det här är bra, menar hur svårt ska det vara att blogga, bara skriva massa skit och sen låta andra nolifers läsa det, hehe. Aja ska dra och göra popcorn och sen titta på något/några avsnitt house.
CYAAA

PS. Tro inte jag är så teknisk så jag fixat den här bloggen själv. Nehedu, det har den här tjejen gjort (hannagusen.blogg.se) kolla in den vetja!
Okej, så nu ska jag börja blogga? ehm jag som brukar skratta inom mig när jag tittar på andra som desperat försöker få kommentarer, men ändå är det noll. Men nu är jag själv här, kommer dock inte bry mig om kommentarerna såå, aaaah.
Så här kommer mitt första inlägg, (och tror mig, kommer inte bli allt för många flera fram tills i typ Juli, Augusti någon gång.
Jag ska vara utbytesstudent i USA 2012/201

RSS 2.0