Vi tar det i bilder istället

 
Har vart dålig på att blogga, så det ni får missa dom här två veckorna med text, bilder fungerar det med :D Och det är homecoming om ni inte visste :D Och den sista bilden är en liten bild som beskriver mig i skolan, ahahhah 
 
Peace Out
-John

Ballstate and some racing

5.45 stod klockan på, gick upp, duschade och åt frukost. Åkte till skolan och vi hade samling 6.30 för en snabb frukost och alla packade och gjorde sig klara. Efter en timmes bussresa var vi framme och vi gick in på den stora arenan. Är inte den största som jag har sett, men det var sjukt coolt att vara där nere och spela. Dom vi mötte var inte de bästa så in i tredje quarter så fick vi i JV gå in. Och efter några spel lyckas vi få en touchdown och coacherna börjar skrika "JOHN!" Jag springer fram för att se vad dom vill och jag ska tydligen kicka fieldgoal. Från det att jag sprang in på field så gick allt i slowmotion i mitt liv, för 1. Hade aldrig förut sparkat från en sån platta som är under bollen, har bara tränat från gräset innan 2. Aldrig vart så nervös förut 3. Målen är mindre på college än high school. Men jag gick fram, tog mina steg bakåt, randall skriker ready och tittar på mig, jag nickar och bollen kommer flygandes och jag sparkar, DUDE, JAG GJORDE DET, JAG GJORDE ETT FIELDGOAL, PÅ MIN FÖRSTA KICK NÅGONSIN, PÅ EN BIG FAT ASS ARENA! 
 
Sen efter det gick livet vidare som vanligt, eller vanligt, förutom alla dom jublande människorna på läktaren, förutom alla i mitt lag som inte trodde sina ögon att jag nyss gjorde det där, förutom alla coacherna som ville prata med mig säga hur bra jag var som nyss gjorde det där, var allt vanligt. Och efter en touchdown så måste man sparka igång spelet igen, en "kickoff", och dom ville att jag skulle göra det också. Så jag springer ut där, gladare än någonsin för det jag nyss gjort, dom skojjar med mig och säger att om jag inte kickar den till endzone så är jag sämst, vilket är 60 yard, som är ungefär 55 meter. Så jag lägger upp bollen, tar mina steg bakåt och springer fram för att kicka. Men vinden blåser till bollen innan och jag får börja om. Springer fram, och vet inte vad jag lyckades med, mina steg som jag tidigare på practice krånglar med, blir perfekta, och bollen får en spiral och går ända ner till mitten av endzone. Har ingen aning hur, för på träning innan har jag sparkat kanske 40 yards som längst, och nu gjorde jag 20 till!? Vart så glad att jag hoppade några gånger därute, men alla hade fullt upp med att kolla på bollen, så hoppas att ingen såg mig göra det. (heheh). Kunde själv inte tro det jag nyss gjort, spelat football i tre veckor och gör redan det där. Ingen annan kunde heller tro det jag nyss gjort, jag lyckades få en perfekt spiral på bollen, ungefär som när dom passar bollen, fast jag gjorde det med foten. Alla var liksom "How did you do that spiral?", och jag svarade med "I'm doing something wrong, but its good" för man vill igentligen inte ha den där spiralen på bollen, för det är enklare för motståndaren att fånga den då, men vad gör det när jag sparkar den så att dom inte kan fånga den? ahaha. Och kände extra bra när matchen var över (som vi föresten vann med typ 67-7), så sa coacherna att jag lär mig sjukt fort därute, och att det inte ser ut som att jag bara spelat i 3 veckor.
 
Stannade och såg första halvlek av matchen efter, och sen åkte jag, brandon, levi och austin till Indiapolis och gick in på Indy500 banan. Hade ingen aning om att den faktiskt var så stor som den var, hade inte heller någon aning om att den har en miljon sittplatser. Ser verkligen fram imot att åka ditt nästa år i maj och se det riktiga racet, och coach McDivitt har sagt att han kommer fixa biljetter så att jag kan komma ner i garaget och se bilarna nära och kanske tillochmed prata med förarna. Är sjukt taggad, kommer nog bli bra också! :D
 
Sen hem, vi kastade lite boll och frisbee, spelade basket och jag sitter nu här, klockan är 23.04 och jag ska dra och sova, ni får lite bilder från matchen idag, har inte orkar ladda upp bilderna från banan, men dom får ni någon annan dag. Om ni har mig på facebook så finns det två filmer från idag, en från varje kick där ni kan höra hur alla skriker :)
 
Peace Out
-John

Short week

Måndag var laborday, så vi åkte på bio och såg Bourne Legacy med mina grandparents. Var meningen att vi skulle åka och äta middag också, men jag hade träning tydligen så var tvungen att åka dit istället.
 
Tisdag var skolan inställd för att det var för dimmigt(!!!), ahah du vet att du bor på landet när dom stänger skolan för att det är för dimmigt på vägarna. Var meningen att jag skulle ha match, men eftersom skolan var inställd så vart matchen också det, lite tråkigt men vi hade träning istället.
 
Matchen var på onsdagen istället, så vi åkte till Madison-Grant för att spela mot deras JV team, och vårat JV består av mesta dels freshmens för att vi har inte så många spelare. Så innan matchen sa coach att vi inte skulle bli down ifall att vi förlorade, för dom vi möter är faktiskt riktigt bra. Fast den tanken varade inte så länga i våra huvuden för att en kille i laget sprang bollen till end zone på första kickoff, ahaha. Och jag startade på både defense och offense! Var riktigt kul att få vara därute och äntligen få tacklas på riktigt :P Och lyckades även sparka en touchback (när jag sparkar bollen över hela planen ner till deras endzone på kickoff) och även fånga en 30 yard pass, och sen nästan, nästan även springa in den för en touchdown. Men det gjorde inget, för alla tyckte jag gjorde ett bra jobb att ens fånga den bollen.
 
Torsdag var tråkig dag i skolan, bara det vanliga. Och idag var det samma sak i skolan, men träningen var specialteams, vi tränar kickoff, punting (när man sparkar den från händerna) och return. Men det började storma, så vi slutade tidigare. Så nu har jag ätit, pratat med mattias på skype och gjort matteläxan. Har kvar att outline cirka 20 sidor, men det får jag göra på söndag istället. 
 
Och idag var det några tjejer som la till mig på facebook, och sen frågade om dom kunde göra homecoming tshirt till mig. Hahahah var lite kul, för har ingen aning vilka dom är, men sa ja iallafall så nu kommer dom ha på sig tshirtar där det står #11 under homecoming games, där vi spelar am.football mot en annan skola. Frågade Kegan vad jag skulle svara, och han sa "If they are hot, say yes, otherwise, dont answer".
 
Men nu måste jag iallfall sova, klockan är endast 20.37 här men jag ska upp 6.00 imorgon för vi ska ha team breakfast klockan 6.30, och sen åker vi till "ball state" för att spela am. football. Det är en sak som dom gör var fjärde år, så jag valde rätt år att komma :) Det är iallafall en riktig arena som dom spelar college football på och vi ska spela där imot ett lag som dom säger är lite sämre, så kanske jag får spela igen :P Ska försöka knäppa kort och så, och kanske ladda upp dom imorgon. 
 
Peace Out
-Jonathan

30 dagar

Idag har jag vart hemma ifrån USA i nästan en månad, har träffat många nya människor, lärt mig prata engelska bättre (eller jag märker ingen skillnad, men folk säger att jag har blivit bättre), och har upplevt en helt ny värld.
 
Men veckan har vart som vanligt, skola, träning och läxor. Men i fredags hade vi match, så alla från laget hade sina tröjor och alla cheerleaders var uppklädda
 

Vi hade match mot Madison-Grant och vi hade tydligen förlorat dom senaste 5 matcherna så alla var sjukt taggade på att vinna. Så på bussen till matchen skrek alla "STEP IT UP!" för att tagga till typ. Och matchen gick väldigt bra, vi ledde med 28-0 in i andra halvlek, så efter tredje quartern ledde vi med 42-2 eller något sånt, så jag fick spela igen, eheheh :) Sen när vi kom tillbaka till skolan så åkte vi till beatups med laget och åt. 
 
Igår (Lördag) gjorde jag ingenting, resterna av Isaac kom hit, hurricane ni vet, så det regna som bara den. Så skypeade med kompisar från Sverige och Mamma och Pappa :D På kvällen så hade vi födelsedags middag för Levi och Brandon, min farmor och farfar har vart här nu sen i måndags, så dom lagade taccos som var sjuuuukt god, fast måste säga att mammas från hemma är bättre ;) Tittade på någon film som inte var allt för bra, så gick och la mig istället.
 
Och idag vaknade jag klockan 10, valde att inte följa med till kyrkan, tror inte jag kommer följa dit mer, eller få se om det blir roligare när dom börjar med aktiviteter, men när dom kom hem så drog jag med Dave, grandpa, till AT&T och jag köpte en ny telefon, inte allt för bra men den duger till att smsa och ringa, så ska ha med mig min iPhone också så jag kan lyssna på musik :P Köpte också en högtalare och hörlurar (eller hörlurarna köpte jag förra veckan). Mitt nummer är 756-603-9341 btw om någon vill nå mig.
Och nu sitter jag här, har precis ätit subway och ska ut och sparka lite football med Levi. Tror inte vi har något bestämt för ikväll, men ska nog göra klart min matteläxa så slipper jag göra det imorgon, för imorgon har vi laborday (har ingen aning varför, vet inte ens vad det betyder, men vi är ledig vad jag har förstått så jag nöjer mig med det svaret), så om någon vill skypea är det bara att ringa! :D taan-taan 
 
Peace out
-Jonathan

RSS 2.0