Nu är nu

Nu är det endast några timmar kvar tills jag ska vara på Arlanda! Det är helt sjukt, känns så sjukt overkligt. Dom här sista dagarna har gått så sjukt snabbt, och jag har knappt hunnit göra ett piss.

Igår hade jag "avskedsmiddag" med släkt och vänner, tog mig lite närmare USA i huvudet iallafall. Efter så var det meningen att jag skulle till Alex och säga hejdå, men slutade med att jag somnade i Joels lekstuga... 4 pers i en säng var väl inte det bekvämaste jag sovit i, men det var ju mysigt iallafall!

Så sen idag, fixade jag det allra sista inför min resa, fixade bankkort (har nu 2st kort, så ifall att det ena inte funkar så fungerar förhoppningsvis det andra. Köpte lite presenter till Brandon och Levi, glömde dock att köpa godis, så nu måste jag förbi ICA imorgon bitti... Sjukt många har frågat hur jag känner inför att åka, men jag vet sällan vad jag ska svara.

För jag hade tänkt att beskriva känslan av hur det är så här precis innan, men det är nästan omöjligt för en som inte ska vara borta från hela sitt liv under nästan ett år att förstå. Man ska lämna sin trygga säng, sina vänner, klass och familj, för att istället uppleva något helt nytt. Nu när det har börjat närma sig avresa så har många frågat mig om jag är nervös, jag svarar alltid att det är jag, men att jag inte vet vad som jag är nervös för. Men egentligen är jag inte det minsta nervös, för det känns verkligen inte som att jag ska åka. Vet inte om jag är taggad eller inte. Men inom några timmar, så spelar det ingen roll hur taggad jag är, för då sitter jag där på planet, då har jag tagit det första "riktiga" steg i detta äventyr.

Som tur är har jag pratat med flera stycken om vart jag ska placera alla dessa tankar jag har i mitt huvud. Och det har hjälpt som fan, även om alla har vart tjejer och endast en utav dom faktiskt ska vara utbytesstudent, så får det mig alltid att bli något mer taggad.

Skulle kunna skriva miljoner ord till om hur jag känner, men vet inte hur jag ska skapa meningar av dom.

Och nu är det högtid för mig att sova, 4 timmar tills jag ska upp, hoppas det är enkelt att sova på planet...
 
Och Mattias, jag vet att du kommer läsa det här, hälsa Rasbo Crew att dom är sämst hela högen! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0